Články

Shrnutí víkendu 27.-28. 4. 2024 ve florbalovém družstvu SKV T.J. Sokol Praha Královské Vinohrady

Upoutávka na článek

Autor příspěvku: Ivo Antušek, editor časopisu Vzlet

Vložil: Ivo Antušek dne: 03.05.2024 01:24:45

Shrnutí víkendu 27.-28. 4. 2024 ve florbalovém družstvu SKV T.J. Sokol Praha Královské Vinohrady: Muži C končí třetí, přípravka čtyřikrát vítězná! 👨🏼‍🦯👩🏼‍🦯👨🏼‍🦯🥅

Muži C ze závěrečného turnaje regionální ligy vydolovali tři body, což jim v konečném zúčtování stačilo na obsazení třetí příčky. Celtics nejprve padli s céčkem Panthers 3:5, následně však stejným poměrem porazili rezervu Tatranu Střešovice. Výborně si na konci sezony vedla přípravka, která vyhrála všechny svá čtyři utkání. Celtics ještě mohli pomýšlet na stříbrnou příčku regionální ligy, první Bohemians B už byli hodně odskočení. K zisku druhého místa ale sokolové potřebovali oba své zápasy vyhrát a ještě spoléhat na zaváhání druhé Traverzy. Ani jedna podmínka se ovšem nenaplnila. „Panthers hráli velmi dobře a zaslouženě vyhráli. My jsme se jim bohužel nedokázali vyrovnat v soubojích, v rychlosti a v proměňování šancí,“ zhodnotil duel hrající trenér Gustav Ondrejčík. Ve druhém střetnutí si pak Vinohradští spravili chuť a Tatran B porazili 5:3. „Ve druhém zápase jsme zlepšili pohyb, sbírali jsme odražené míčky a někteří hráči podali skvělé individuální výkony. Všem klukům bych chtěl poděkovat za celou sezonu. Ať to byli hoši z béčka, céčka, z juniorů nebo posily z áčka. Už jsem děkoval i osobně trenérovi A týmu Kapimu za spolupráci, protože to fungovalo bezvadně, kluci se u nás mohli rozehrát a my jsme zase v týmu rádi přivítali kvalitní posily,“ pochvaloval si Ondrejčík provázanost napříč jednotlivými vinohradskými celky. Celtics tedy o jednu příčku vylepšili loňské „bramborové“ umístění. V nabité regionální lize, kterou hraje řada bývalých superligových hráčů, se jistě jedná o cenný úspěch. Velmi pěkné výsledky v rámci posledního hracího víkendu zaznamenala přípravka. Mladí sokolíci a sokolky postupně porazili Spartu, Unhošť, Kralupy a Tatran a z posledního turnaje 2. koše odešli se stoprocentním ziskem bodů. Jednu výhru, dvě remízy a jednu porážku zapsaly mladší žákyně. Všem týmům SKV děkujeme za sezonu a těšíme se na SKVělý den, který letos proběhne v sobotu 8. června!

Celý článek s odkazy na obrázky, celkové výsledky, odkud převzato aj. najdete na http://www.zpodlipneho.cz (nutno se posunout níže budou-li tam nové příspěvky)

Hodnocení článku:

0pozn. 5 hvězdiček - nejlepší
0
0průměrné hodnoceni:
0
0
Počet hlasů 0

Diskuse k tomuto článku:

Přidejte diskusní příspěvek zde

Počet příspěvků 0.

zobrazeno: 47 x