Články

Mezinárodní mistrovství Slovenska Veteránů v judu Povážské Bystrici 27. 4. 2024 🥋🥋&#

Upoutávka na článek

Autor příspěvku: Ivo Antušek, editor časopisu Vzlet

Vložil: Ivo Antušek dne: 04.05.2024 00:36:12

Mezinárodní mistrovství Slovenska Veteránů v judu Povážské Bystrici 27. 4. 2024 🥋🥋▶️

Dne 27. 4. 2024 proběhlo v Povážské Bystrici Mezinárodní mistrovství Slovenska Veteránů v judu. Šampionátu se zúčastnilo 7 států. Česká republika měla největší početní zastoupení, když celkem bojovalo 34 judistů (27 mužů a 7 žen). Celkem jsme v jednotlivých kategoriích vybojovali 31 medailí (18x 1. místo, 9x 2. místo, 4x 3. místo) a jednoznačně jsme tak byli nejúspěšnější stát v počtu medailí.

Sokolskou župu Jana Podlipného reprezentovali judisti a judistky z T.J. Sokol Praha Vršovice, z T.J. Sokol Žižkov II a někteří z těchto jednot za CZECH MASTERS JUDO CLUB z.s. (uvedeno na výsledkové listině) jehož předsedou je Jaroslav Banszel z T.J. Sokol Praha Vršovice a sídlo klubu je ve vršovické sokolovně.

Za T.J. Sokol Praha Vršovice bojovali: Lukáš Veselý (1.místo), Václav Kovařík (1.místo), Zuzka Helebrandová (1.místo), Lída Svatoň (1.místo), Roman Skalický (2.místo) a Martin Paloncy (2.místo). Děkujeme organizátorům za přátelské přijetí, skvělý turnaj a večerní zábavu!

Za T.J. Sokol Žižkov II bojovali i naši trenéři Václav Mornštejn a Bohumír Šaršoun, oba do víkendové sbírky medailí přidali další 1. místa. Moc gratulujeme a děkujeme za reprezentaci oddílu!

Celý článek s odkazy na celkové výsledky, fotogalerii a obrázkové video neboli prezentaci na našem YouTube najdete na http://www.zpodlipneho.cz (nutno se posunout níže budou-li tam nové příspěvky)

Hodnocení článku:

0pozn. 5 hvězdiček - nejlepší
0
0průměrné hodnoceni:
0
0
Počet hlasů 0

Diskuse k tomuto článku:

Přidejte diskusní příspěvek zde

Počet příspěvků 0.

zobrazeno: 40 x