Články

Celosvětový charitativní závod pro běžce, chodce i vozíčkáře s názvem Wings for Life World Run - 11.

Upoutávka na článek

Autor příspěvku: Ivo Antušek, editor časopisu Vzlet

Vložil: Ivo Antušek dne: 08.05.2024 01:22:21

Celosvětový charitativní závod pro běžce, chodce i vozíčkáře s názvem Wings for Life World Run - 11. ročník 5. 5. 2024 🏃‍♀️🏃▶️

Dne 5. 5. 2024 se po celém světě běžel charitativní závod pro běžce, chodce i vozíčkáře s názvem Wings for Life World Run. Wings for Life World Run je celosvětový charitativní závod pro běžce, chodce i vozíčkáře. Motto závodu je velmi výstižné: „Běžíme pro ty, kteří běžet nemohou.“ Cílem celé akce je najít léčbu na poranění míchy. Globálním partnerem běhu je loterijní skupina Allwyn a stejně jako loni se připojuje i Sazka. V neděli 5. května 2024 ve 13:00 středoevropského času odstartovali běžci na celém světě do 11. ročníku Wings for Life World Run. Převzato z: https://www.sazka.cz/sazka-svet/blog/v-jeden-okamzik,-kdekoli-na-svete-wings-for-life-world-run-bezi,-jde-i-jede-pro-ty,-kteri-nemohou!

Běhu se zúčastnila trenérka Lucie Matoušková z České twirlingové školy T.J. Sokol Vysočany. Běžela v Itálii v týmu Allwyn, kde bylo 800 účastníků a účastnic a běžela 16,06 km. Lucie Matoušková se v kategorii F30 umístila na 1519 místě. Celkem se umístila na 39523 místě.

Celý článek s odkazy odkud převzato, na obrázek naší běžkyně, na celkové výsledky, na profil naší běžkyně, na certifikát a na informaci, kde je možné na našem YouTube zhlédnout video z tohoto celosvětového závodu najdete na http://www.zpodlipneho.cz (nutno se posunout níže budou-li tam nové příspěvky)

Hodnocení článku:

0pozn. 5 hvězdiček - nejlepší
0
0průměrné hodnoceni:
0
0
Počet hlasů 0

Diskuse k tomuto článku:

Přidejte diskusní příspěvek zde

Počet příspěvků 0.

zobrazeno: 45 x