Články

Přebor Prahy juniorek, seniorek a nadějí B v T.J. Bohemians Praha 27. 4. 2024 🤸‍♀

Upoutávka na článek

Autor příspěvku: Ivo Antušek, editor časopisu Vzlet

Vložil: Ivo Antušek dne: 08.05.2024 22:03:19

Přebor Prahy juniorek, seniorek a nadějí B v T.J. Bohemians Praha 27. 4. 2024 🤸‍♀️🤸‍♂️

27.4. 2024 se konal přebor Prahy juniorek, seniorek a nadějí B.

V dopoledním závodu za náš oddíl bojovaly Žaneta a Lucka, která dokonce vybojovala bronzovou medaili 🥉 za sestavu se stuhou.

Odpolední části závodu se v kategorii NML B 2014 předvedla Vaneska, která za sestavu bez náčiní vybojovala první místo 🥇a v mezinárodním závodě za stejnou sestavu druhé místo 🥈. V sestavě s libovolným náčiním byla třetí 🥉 a v mezinárodním závodě čtvrtá. Celkově se Vaneska umístila na třetím místě 🥉. V rámci mezinárodního závodu pak na místě čtvrtém.

V kategorii NML B 2013 za náš oddíl bojovaly Saša a Kája. V českém závodě vybojovala Kája dvakrát 2. místo 🥈 🥈 za sestavu bez náčiní i s libovolným náčiním. Celkem se na českém přeboru umístila Kája na třetím místě 🥉. V mezinárodním závodě se na pátém místě umístila Saša a Kája na místě sedmém.

V kategorii NST B 2012 se nám předvedly Rita a Bára. V sestavě s kuželi vybojovala Bára druhé místo 🥈. Za sestavu s libovolným náčiním vybojovala místo první 🥇 a v mezinárodním závodě místo třetí 🥉. Celkem se Bára umístila na druhém místě 🥈, v mezinárodním závodě na místě čtvrtém. Rita se účastnila pouze mezinárodního závodu, kde celkem vybojovala místo desáté. Všem moc gratulujeme a těm co postupují na Mistrovství České Republiky držíme palce ❤️

Celý článek s odkazy na fotogalerii a odkud převzato najdete na http://www.zpodlipneho.cz (nutno se posunout níže budou-li tam nové příspěvky)

Hodnocení článku:

0pozn. 5 hvězdiček - nejlepší
0
0průměrné hodnoceni:
0
0
Počet hlasů 0

Diskuse k tomuto článku:

Přidejte diskusní příspěvek zde

Počet příspěvků 0.

zobrazeno: 55 x