Články

Finálové turnaje Evropské tour v plážové házené ve francouzském Lacanau (EBT FINALS 2024 Lacanau)

Upoutávka na článek

Autor příspěvku: Ivo Antušek, editor časopisu Vzlet

Vložil: Ivo Antušek dne: 21.06.2024 20:59:03

Finálové turnaje Evropské tour v plážové házené ve francouzském Lacanau (EBT FINALS 2024 Lacanau)🤾‍♂️🤾‍♀️🇫🇷 13.-16. 6. 2024

Ve dnech 13.-16. 6. 2024 se ve francouzském Lacanau uskutečnily finálové turnaje Evropské tour v plážové házené (EBT FINALS 2024 Lacanau). Českou republiku reprezentovaly dva reprezentační týmy Czech Lions a Czech Lioness.

V ženském českém reprezentačním týmu plážové házené Czech Lioness hraje na pozici pivotka plážová házenkářka Adéla Zemanová (2004) z T.J. Sokol Praha Vršovice.

Seznam ženských týmů na finálovém turnaji najdete ZDE

Seznam mužských týmů na finálovém turnaji najdete ZDE

14 ženských a 14 mužských týmů je rozděleno do dvou skupin po sedmi, přičemž první čtyři postoupí do čtvrtfinále, než začne boj o medaile.

Mise Final EBT Lacanau začala! Oba české týmy byly připraveny na letišti Václava Havla Praha Ruzyně k odletu na historicky první účast České republiky ve finále Evropské beachhandballové tour, kde bojovaly mezi čtrnácti nejlepšími klubovými týmy Evropy. Turnaj byl nejdůležitější součástí přípravy obou českých týmů na nadcházející Kvalifikaci o účast na seniorském BH EHF EURO 2025! 

Celý článek s odkazy na obrázky ženského a mužského reprezentačního týmu, na další obrázky aj. najdete na http://www.zpodlipneho.cz (nutno se posunout níže budou-li tam nové příspěvky)

Hodnocení článku:

0pozn. 5 hvězdiček - nejlepší
0
0průměrné hodnoceni:
0
0
Počet hlasů 0

Diskuse k tomuto článku:

Přidejte diskusní příspěvek zde

Počet příspěvků 0.

zobrazeno: 63 x