Články

Tradiční krosový závod s názvem Dvě kola při zdi 20. ročník 9. 7. 2024 kolem pražské Obory Hvězda &#

Upoutávka na článek

Autor příspěvku: Ivo Antušek, editor časopisu Vzlet

Vložil: Ivo Antušek dne: 25.07.2024 00:04:21

Tradiční krosový závod s názvem Dvě kola při zdi 20. ročník 9. 7. 2024 kolem pražské Obory Hvězda 🏃‍♂️

Dne 9. 7. 2024 se kolem pražské Obory Hvězda v Praze 6 běžel tradiční krosový závod s názvem Dvě kola při zdi. Byl to již 20. ročník. Dvě kola při zdi je již tradiční krosový závod, který si jistě žádný sportovec nenechá ujít. Milovníci běhání si mohou poměřit své síly v pěkném prostředí obory Hvězda. Trasa závodu vede, jak už název napovídá, podél obvodových zdí obory a v hlavní kategorii mužů je dlouhá 7,8 km. Trasa pro ženy je zkrácena na 4 km. Ženy mohly běžet mužskou trať (2 kola, bez rozdílu kategorií). Také v letošním ročníku bylo umožněno mužům běžet 1 kolo (bez rozdílu kategorií). Závodit mohly i děti, pro které byly připraveny dva kratší okruhy. Na posilněnou bylo připraveno nejen pro závodníky vydatné občerstvení. Po skončení závodu byla pro závodníky připravena tombola s věcnými cenami.

Mapu závodu najdete na https://www.dvekolaprizdi.cz/Trat-zavodu

Sokolskou župu Jana Podlipného reprezentoval na trati 7,8 km v kategorii M35 se startovním číslem 168 běžec Jakub Kozel (1986) z T.J. Sokol Praha Vršovice. Náš běžec Jakub Kozel z T.J. Sokol Praha Vršovice se s časem 0:39:24 umístil celkově na 67. místě a ve své kategorii na 10. místě.

Celý článek s odkazy na propozice, celkové výsledky a fotogalerii najdete na http://www.zpodlipneho.cz (nutno se posunout níže budou-li tam nové příspěvky)

Závodu se také zúčastnili i běžci a běžkyně z T.J. Sokol Běchovice II a z T.J. Sokol Troja.

Hodnocení článku:

0pozn. 5 hvězdiček - nejlepší
0
0průměrné hodnoceni:
0
0
Počet hlasů 0

Diskuse k tomuto článku:

Přidejte diskusní příspěvek zde

Počet příspěvků 0.

zobrazeno: 42 x