Články

25. mistrovství světa atletických veteránů (World Masters Athletics Championships (WMAC)) ve švédské

Upoutávka na článek

Autor příspěvku: Ivo Antušek, editor časopisu Vzlet

Vložil: Ivo Antušek dne: 31.07.2024 23:05:31

25. mistrovství světa atletických veteránů (World Masters Athletics Championships (WMAC)) ve švédském Göteborgu 13.-25. 8. 2024 ↗↗🇸🇪 ▶️

Ve dnech 13.-25. 8. 2024 se ve švédském Göeborgu koná 25. mistrovství světa atletických veteránů (World Masters Athletics Championships (WMAC)).

Zažijte vzrušení z našeho mistrovství, kde míříme vysoko a sníme ve velkém. S aspirací přivítat více než 7 000 účastníků ze 100 zemí, naše akce slibuje, že bude globální oslavou mistrů atletiky a sportovního umění.

Náš šampionát, který se odehrává na pozadí tří špičkových soutěžních arén a pulzujícího nestadionového dějiště v nejikoničtějším městském parku v Göteborgu, nabízí perfektní jeviště pro sportovce, aby zazářili.

Naším cílem je učinit z tohoto šampionátu dosud nejudržitelnější, propagujeme ekologické iniciativy a nastavujeme nový standard pro mistrovské akce po celém světě. Od minimalizace naší uhlíkové stopy až po implementaci strategií snižování odpadu jsme odhodláni zajistit, aby každý aspekt akce byl odpovědný k životnímu prostředí. Tím, že upřednostňujeme udržitelnost, vytváříme nejen pozitivní dopad na planetu, ale také inspirujeme ostatní, aby nás následovali.

Ve světě mistrovské atletiky je věk jen číslo a skutečným měřítkem sportovce je jeho oddanost a neochvějná vášeň pro tento sport. Každý, kdo je starší 35 let, bez ohledu na původ nebo předchozí úspěchy, je vítán s otevřenou náručí, aby předvedl své schopnosti za stejných podmínek. S tituly mistra světa, které jsou k mání, je to šance posouvat své limity, vzdorovat očekáváním a realizovat svůj potenciál na globální scéně.

Nováčci, začátečníci, experti, profesionálové, ostřílení, elitní, mistři i mistři. Vítejte v Göteborgu.

Soutěží se v atletických disciplínách.

Převzato z: https://www.2024wmac.com/about (překlad Google)

Sokolskou župu Jana Podlipného reprezentují v kategorii hod oštěpem 500 gr. ↗ Vanda Marušová Srbová hostující v T.J. Sokol Kbely a Vladimír Srb z T.J. Sokol Kbely.

Celý článek s odkazy na více info o mistrovství, na startovní listiny, na živé vysílání (nutná registrace) a informaci, kde můžete na našem YouTube kanále zhlédnout promo video na ME atletických veteránů 2024 v Göteborgu najdete na http://www.zpodlipneho.cz (nutno se posunout níže budou-li tam nové příspěvky) a na https://www.youtube.com/@zpodlipneho/community (nutno se posunout níže budou-li tam nové příspěvky)

Hodnocení článku:

0pozn. 5 hvězdiček - nejlepší
0
0průměrné hodnoceni:
0
0
Počet hlasů 0

Diskuse k tomuto článku:

Přidejte diskusní příspěvek zde

Počet příspěvků 0.

zobrazeno: 98 x