Články

25. ročník mezinárodního šachového festivalu Olomoucké šachové léto Memoriál Jaroslava Fuksíka 10.-1

Upoutávka na článek

Autor příspěvku: Ivo Antušek, editor časopisu Vzlet

Vložil: Ivo Antušek dne: 10.08.2024 01:18:11

25. ročník mezinárodního šachového festivalu Olomoucké šachové léto Memoriál Jaroslava Fuksíka 10.-17. 8. 2024 ♟️♟️

Čtvrtstoletí své existence oslaví letos tradiční mezinárodní šachový festival Olomoucké šachové léto – Memoriál Jaroslava Fuksíka, který se v Olomouci koná pravidelně od roku 1998. Vzhledem ke dvouleté covidové přestávce se letos uskuteční jeho jubilejní 25. ročník. Tradiční je i místo konání festivalu – konferenční sály Hotelu Flora, kam se ve dnech od 10. do 17. srpna 2024 sjede na 300 šachistů ze 27 zemí a 5 kontinentů. Nejdelší cestu na Hanou budou absolvovat hráči z Austrálie, Japonska, Indie, Jihoafrické republiky, Peru, USA nebo Kanady. Celý článek najdete na https://www.chess.cz/olomoucke-sachove-leto-zahaji-simultanka-davida-navary-na-hornim-namesti/

Sokolskou župu Jana Podlipného reprezentují na tomto mezinárodním šachovém festivalu v Olomouci šachisti Václav Lexa (1949) z T.J. Sokol Praha Vršovice a Jan Tolar (1943) kteří budou naší župu reprezentovat v kategorii D2 open seniors tournament 65+.

Celý článek s odkazy na propozice, celkové výsledky, fotogalerii , on-line sledování partií a informaci, kde můžete na našem YouTube kanálu najít reportáž o tom, že to bude najdete na http://www.zpodlipneho.cz (nutno se posunout níže budou-li tam nové příspěvky) a na https://www.youtube.com/@zpodlipneho/community (nutno se posunout níže budou-li tam nové příspěvky)

Mezinárodního šachového festivalu se účastní také šachisti a šachistky z dalších sokolských jednot napříč ČR. Např. Sokol Tábor, Sokol Kolín, Sokol Dobrá a další.

Hodnocení článku:

0pozn. 5 hvězdiček - nejlepší
0
0průměrné hodnoceni:
0
0
Počet hlasů 0

Diskuse k tomuto článku:

Přidejte diskusní příspěvek zde

Počet příspěvků 0.

zobrazeno: 83 x