Články

Přebor Prahy žen na otevřených dvorcích v tenisu 8.-10. 6. 2024 🎾

Upoutávka na článek

Autor příspěvku: Ivo Antušek, editor časopisu Vzlet

Vložil: Ivo Antušek dne: 24.08.2024 01:05:11

Přebor Prahy žen na otevřených dvorcích v tenisu 8.-10. 6. 2024 🎾

Před dvěma měsíci a něco od 8. 6. do 10. 6. 2024 se v SK OAZA konal Přebor Prahy žen na otevřených dvorcích v tenisu.

Sokolskou župu Jana Podlipného reprezentovala na tomto Přeboru Prahy žen na otevřených dvorcích v tenisu tenistka Klára Kodešová (2006) z TSM Vysočany (tenisový klub v T.J. Sokol Vysočany).

Přebor Prahy žen na otevřených dvorcích byl vypsán pro 40 hráček, nakonec se účastnilo pouhých 33. Když se k tomu připočte pět utkání, které se buď vůbec nehrály nebo byly skrečované v průběhu zápasu, je to poněkud překvapivá vizitka… Akce byla také podpořena MČ Praha 4, která dodala krásné dárkové koše, které doplnily celkovou dotaci 12.000 Kč.

Do čtyřhry se přihlásilo deset dvojic, a protože dva páry svá utkání vzdala, zdálo by se, že cesta k vítězství pro první nasazené bude snadná. Dvojice Klára Kodešová (T.J. Sokol Vysočany (tenisový klub TSM Vysočany)) a Katrin Pávková (I.ČLTK Praha) to potvrdila a jedinou bitvu odehrála až ve finále, s tiebreaku druhé sady, proti páru K. Jirousková (Lokomotiva) s Š. Tomcovou (Plíšková T.A.) a zvítězily 61, 76(6).

Celý článek s odkazy na obrázek a celkové výsledky a odkud převzato najdete na http://www.zpodlipneho.cz (nutno se posunout níže budou-li ta nové příspěvky) a na https://www.youtube.com/@zpodlipneho/community (nutno se posunout níže budou-li tam nové příspěvky)

Hodnocení článku:

0pozn. 5 hvězdiček - nejlepší
0
0průměrné hodnoceni:
0
0
Počet hlasů 0

Diskuse k tomuto článku:

Přidejte diskusní příspěvek zde

Počet příspěvků 0.

zobrazeno: 69 x