Články

Letní soustředění České twirlingové školy T.J. Sokol Vysočany v Chebu 19.-25. 8. 2024 🥢€

Upoutávka na článek

Autor příspěvku: Ivo Antušek, editor časopisu Vzlet

Vložil: Ivo Antušek dne: 01.09.2024 14:52:53

Letní soustředění České twirlingové školy T.J. Sokol Vysočany v Chebu 19.-25. 8. 2024 🥢👨‍👨‍👧‍👦👯‍♀️▶️

Od 19. 8. do 23. 8. 2024 proběhla první část soustředění, která byla zaměřena na práci s hůlkou, kondiční přípravu, gymnastiku, balet, moderní tanec, contemporary dance a kompenzaci. Velké poděkování patří našim trenérům a kolegům: Natálie Kučerová s dcerami, Vojta Slezak, Tereza Klausová, Viki Melounová, Světla Jarošová, Soňa Purmová a Michaela Skorkovská. Poděkování patří také Anet Áčové.

V sobotu 24. 8. 2024 strávila naše parta celý den na koňském ranči. Vyzkoušely jsme si kompletní péči o poníky a koně: čištění, kartáčování, vyčesání, péči o kopyta i kydání. Absolvovaly jsme podrobnou instruktáž o postroji. S poníky si každá vyzkoušela trail (překážková dráha, kde se poníci a koně učí navyknout na různé rušivé věci). Zlatým hřebem byla jízda na koních se zastávkou u rozhledny. Opékaly jsme buřty a některé z nás poprvé ochutnaly brambory pečené v popelu. Na zpáteční cestě nás překvapily krávy na silnici a viděly jsme i daňky.

V neděli 25. 8. 2024 jsme si prošly centrum Chebu a pak si užily celé dopoledne v lanovém centru pod dohledem instruktorů.

Celý článek s odkazy na fotogalerii, celkovou fotogalerii a obrázkové video neboli prezentaci, které můžete zhlédnout na našem YouTube kanálu najdete na Video najdete na http://www.zpodlipneho.cz (nutno se posunout níže budou-li ta nové příspěvky) a na https://www.youtube.com/@zpodlipneho/community (nutno se posunout níže budou-li tam nové příspěvky)

Hodnocení článku:

0pozn. 5 hvězdiček - nejlepší
0
0průměrné hodnoceni:
0
0
Počet hlasů 0

Diskuse k tomuto článku:

Přidejte diskusní příspěvek zde

Počet příspěvků 0.

zobrazeno: 108 x