Články

Víkendové menu: Junioři z florbalového klubu SKV z T.J. Sokol Praha Královské Vinohrady pokračují v

Upoutávka na článek

Autor příspěvku: Ivo Antušek, editor časopisu Vzlet

Vložil: Ivo Antušek dne: 20.09.2024 22:44:10

Víkendové menu: Junioři z florbalového klubu SKV z T.J. Sokol Praha Královské Vinohrady pokračují v kvalifikaci CE ligy a další víkendové zápasy florbalového klubu SKV 21.-22. 9. 2024 👨🏼‍🦯👩🏼‍🦯🥅

I druhý víkend nové sezony bude nabitý zápasy vinohradských týmů. V kvalifikaci CE ligy juniorů budou pokračovat junioři, kteří se doma střetnou s Bulldogs Brno a v Rudné změří síly s Panthers. Sezonu odstartují také juniorky, dorostenky, oba celky starších žáků a mladší žákyně. Zatímco áčko starších žáků půjde do boje v sobotu na Chodově, béčko bude turnaj pořádat v neděli v domácím prostředí Rieger arény. V sobotu večer odehraje 2. kolo divize B Benfika. V Rudné se postaví béčku Panthers. Do 2. ligy žen vstupuje v minulé sezoně úspěšné béčko žen. Ladies se v neděli v přetlakové hale Kladno utkají s rezervou Sparty a s domácím celkem. Převzato z: https://www.skvflorbal.cz/c/vikendove-menu-juniori-pokracuji-v-kvalifikaci-ce-ligy-2410

Výčet všech víkendových zápasů florbalového klubu SKV z T.J. Sokol Praha Královské Vinohrady 21.-22. 9. 2024 s odkazy na více info, on-line textový přímý přenos a živé vysílání neboli přímý přenos z některých utkání najdete na http://www.zpodlipneho.cz (nutno se posunout níže budou-li tam nové příspěvky).

Tuto upoutávku najdete také na https://www.youtube.com/@zpodlipneho/community (nutno se posunout níže budou-li tam nové příspěvky)  

Držíme našim florbalovým družstvům z klubu SKV z T.J. Sokol Praha Královské Vinohrady palce k úspěchům a výhrám nad soupeři a děkujeme všem za reprezentaci Sokolské župy Jana Podlipného! 

@zpodlipneho‬

http://www.zpodlipneho.cz

Přílohy:

Obrázek
4516_juniori_z_florbaloveho_klubu_skv_z_t.j._sokol_praha_kralovske_vinohrady_v_zari_2024.jpg

(velikost 218825 bajtů)
Obrázek

Hodnocení článku:

0pozn. 5 hvězdiček - nejlepší
0
0průměrné hodnoceni:
0
0
Počet hlasů 0

Diskuse k tomuto článku:

Přidejte diskusní příspěvek zde

Počet příspěvků 0.

zobrazeno: 42 x