Články

Pozemní hokejistky mladší žákyně z T.J. Sokol Kbely urvaly bod s pražskou Slavii a utkání s Mnichovi

Upoutávka na článek

Autor příspěvku: Ivo Antušek, editor časopisu Vzlet

Vložil: Ivo Antušek dne: 26.09.2024 22:47:31

Pozemní hokejistky mladší žákyně z T.J. Sokol Kbely urvaly bod s pražskou Slavii a utkání s Mnichovicemi 22. 9. 2024 🏑▶️

Holky U12 si přivezli z Hradce bod za remízu s pražskou Slavií. Své postřehy nám přináší trenér Marek Fikrle.

Děvčata změřila tuto neděli své síly s týmy pražské Slavie a Mnichovic.

První utkání proti Slavii začalo velice nadějně a naše děvčata se dostala velice záhy do dvoubrankového vedení. Chybka v našem kruhu, zahrávaný roh a doslova smůla při zásahu golmanky vedli k poločasovému skóre 2:1 v náš prospěch. Po přestávce soupeřky přidaly, ale naše děvčata, i přes vzrůstající únavu, srdnatě hájila své vedení. Bohužel soupeřkám se podařilo vyrovnat, nicméně další změnu skore v náš neprospěch již děvčata nepřipustila. Stejnou mincí nám oplatily i soupeřky a tak jsme se po pěkném výkonu rozešli smírně 2:2.

Druhé utkání s Mnichovicemi by se dalo, minimálně v jeho první polovině, označit za ospalé. To co nás přivedlo k vedení v prvním utkání se vytratilo, obrana neměla komu rozehrát a soupeřky využívaly naší letargické hry. Naštěstí ani ony nebyly zrovna v oslnivém rozpoložení a tak se nám podařilo vsítit  první branku a tím otevřít brankový účet utkání.         Soupeřky ještě před poločasem odpověděly a „do šaten“ se šlo s poločasovým skóre 1:3 v náš neprospěch.

Ve druhé půli děvčata hrála lépe, nicméně ke změně skore z naší strany nedošlo a chyby trestal jen soupeř. Výsledné skore 1:4 v neprospěch našich barev lze přičíst na vrub jak únavě hráček, tak některým prohřeškům vůči taktice.

Pro ucelení pohledu je nutné konstatovat, že v této sezoně je děvčat málo a musíme využít i služeb dívek mladších. Za tuto možnost jsme opravdu velmi rádi a musím poznamenat že Adélka, která nás tentokrát doplnila nejen že se na hřišti neztratila, ale patřila bezesporu k těm, které hru tvořily a připravovaly šance pro ostatní.

S výkonem děvčat jsem spokojen, chybky a drobné nedostatky jistě časem odstraníme a i v malém počtu budeme jistě ostatním důstojnými soupeři.

Děvčata, děkujeme!

Marek

Celý článek s odkazy na fotogalerii a krátké video najdete na http://www.zpodlipneho.cz (nutno se posunout níže budou-li tam nové příspěvky) a na https://www.youtube.com/@zpodlipneho/community (nutno se posunout níže budou-li tam nové příspěvky)

Přílohy:

Pozemní hokejistky mladší žákyně z T.J. Sokol Kbely
4527_img-20240923-wa0047.jpg

(velikost 254748 bajtů)
Pozemní hokejistky mladší žákyně z T.J. Sokol Kbely

Hodnocení článku:

0pozn. 5 hvězdiček - nejlepší
0
0průměrné hodnoceni:
0
0
Počet hlasů 0

Diskuse k tomuto článku:

Přidejte diskusní příspěvek zde

Počet příspěvků 0.

zobrazeno: 20 x