Hodnocení a reakce na článek

Vaše jméno a kontakt:
Text:
Kontrolní otázka:
Jaký je součet jednotlivých číslic u čísla 385 ?

Články

Události ve florbalovém oddílu SKV T.J. Sokol Praha Královské Vinohrady od 20. 4. do 28. 4. 2024 

Upoutávka na článek

Autor příspěvku: Ivo Antušek, editor časopisu Vzlet

Vložil: Ivo Antušek dne: 29.04.2024 00:55:05

Události ve florbalovém oddílu SKV T.J. Sokol Praha Královské Vinohrady od 20. 4. do 28. 4. 2024 👨🏼‍🦯👨🏼‍🦯👨🏼‍🦯🥅

Shrnutí víkendu 20.-21.4. 2024: Elévové mistři Prahy a středních Čech! Áčku elévů se vydařil poslední turnaj sezony na výbornou. Mladí sokolové čtyřikrát zvítězili, ovládli 1. koš a minimálně do začátku příští sezony si vydobyli vizitku nejlepšího celku pražského a středočeského regionu v kategorii elévů. Obrázek Elévů najdete ZDE

První místo ve 4. koši vybojovali starší žáci A. A dvě výhry vybojovali muži D, pro které to znamená postup z osmí ligy do sedmé. Strži si zpříjemnili třetí dubnovou sobotu třemi výhrami. Sokolové postupně porazili Florbalovou akademii z Mladé Boleslavi 4:1, ve druhém utkání ve skupině zdolali Kolín 6:1 a ve finále 4. koše přetlačili Olymp 7:4. „Nechyběla ani tradiční závěrečná fotka s rodiči, kterým děkujeme za podporu v celé sezoně a nejstarší pětici hodně štěstí v dorostu,“ řekl po posledních zápasech v ročníku trenér Vilas Svoboda.

Celý článek s informacemi a odkazy na další obrázky s dění ve florbalovém oddílu SKV T.J. Sokol Praha Královské Vinohrady najdete na http://www.zpodlipneho.cz (nutno se posunout níže budou-li tam nové příspěvky)

Hodnocení článku:

0pozn. 5 hvězdiček - nejlepší
0
0průměrné hodnoceni:
0
0
Počet hlasů 0

Diskuse k tomuto článku:

Přidejte diskusní příspěvek zde

Počet příspěvků 0.