Hodnocení a reakce na článek

Vaše jméno a kontakt:
Text:
Kontrolní otázka:
Jaký je součet jednotlivých číslic u čísla 283 ?

Články

Mezinárodní judistické turné a Otevřený polský seniorský pohár v Rybniku (International Judo Tour Op

Upoutávka na článek

Autor příspěvku: Ivo Antušek, editor časopisu Vzlet

Vložil: Ivo Antušek dne: 08.06.2024 00:26:07

 

Mezinárodní judistické turné a Otevřený polský seniorský pohár v Rybniku (International Judo Tour Open Polish Senior Open Cup Rybnik) 8. 6. 2024 🥋🥋🥋🥋🇵🇱 📺💻📱

Dne 8. 6. 2024 se v polském Rybniku v Hala Sportowa MOSiR koná Mezinárodní judistické turné a Otevřený polský seniorský pohár v Rybniku (International Judo Tour Open Polish Senior Open Cup Rybnik). Pořadatelem je Polski Związek Judo, K.S. Polonia Rybnik. Soutěží judisté a judistky narození v roce 2009 a starší. Sokolskou župu Jana Podlipného reprezentují na tomto turné a poháru judisti a judistka z T.J. Sokol Praha Vršovice. Ve váze do 73 kg kategorie senioři to je judista Khusniddin Karimov (1993) z T.J. Sokol Praha Vršovice. Ve váze do 57 kg kategorie seniorky to je judistka Andrea Mertlová (2006) z T.J. Sokol Praha Vršovice. Ve váze do 81 kg kategorie senioři to je judista Radomír Musil (2001) z T.J. Sokol Praha Vršovice. Ve váze nad 100 kg v kategorii senioři to je judista Martin Sedlák (2006) z T.J. Sokol Praha Vršovice.

Celý článek s odkazy na propozice, startovní listinu, celkové výsledky a informaci, kde můžete na našem YouTube kanálu sledovat živě, najdete na http://www.zpodlipneho.cz (nutno se posunout níže budou-li tam nové příspěvky)

Hodnocení článku:

0pozn. 5 hvězdiček - nejlepší
0
0průměrné hodnoceni:
0
0
Počet hlasů 0

Diskuse k tomuto článku:

Přidejte diskusní příspěvek zde

Počet příspěvků 0.