Hodnocení a reakce na článek

Vaše jméno a kontakt:
Text:
Kontrolní otázka:
Jaký je součet jednotlivých číslic u čísla 186 ?

Články

22. ročník běhu do kopce na nejkrásnější horu Brd Lochovice - Plešivec 30. 6. 2024 🏃‍&

Upoutávka na článek

Autor příspěvku: Ivo Antušek, editor časopisu Vzlet

Vložil: Ivo Antušek dne: 06.07.2024 21:02:09

22. ročník běhu do kopce na nejkrásnější horu Brd Lochovice - Plešivec 30. 6. 2024 🏃‍♂️ ▶️

Dne 30. 6. 2024 se ve středočeských Lochovicích konal běh s názvem Lochovice - Plešivec. Startuje se v obci do prudkého asfaltového kopce, který se za chvíli napojí na silnici, kde se sklon výrazně zmírní. Asi po 2km trať odbočuje na šotolinovou mírně stoupající cestu a po dalších pár stech metrů se zanoří do lesa. Tam jsou v krátkém sledu 2 odbočky (je třeba sledovat značení) a pokračuje se lesní stoupavou pěšinou plnou šišek a kořenů až pod prudkou stojku, kde je na zváženou, jestli běžet nebo raději jít. Nad stojkou zahýbá trať doprava na širší lesní táhle stoupající trochu nekonečnou cestu. Až po delší době se stoupání zmírní a dokonce se překlopí do mírného seběhu, za nímž se odbočí na křižovatce doleva do dalšího utahujícího se kopce. Nad ním je po levé ruce pěkný výhled, ale není čas, následuje krátký seběh, za ním zpravidla bažinka a další prudčí výšvih. Za ním odbočuje trať doprava na lesní stoupající cestu s kořeny a většími kameny, to je poslední náročný úsek, protože pak už se sklon narovná a po pravoúhlé zatáčce doprava zbývá jen asi 100m finiš do cíle. Trať končí krátkým pravotočivým seběhem, kdo poběží rovně, spadne ze skály :-).

Převzato z: https://behydokopcu.cz/zavody/#race11

Sokolskou župu Jana Podlipného reprezentoval na tomto běhu běžec Vítězslav Král (1976) z T.J. Sokol Praha Královské Vinohrady.

Náš běžec Vítězslav Král (1976) z T.J. Sokol Praha Královské Vinohrady se se startovním číslem 9 v kategorii Muži 40-49 let s časem 29:51 umístil na 8. místě. Celkově skončil na 17. místě ze 165.

Celý článek na propozice, startovní listinu, celkové výsledky dva obrázky a informaci, kde můžete na našem YouTube kanálu zhlédnout sdílené video najdete na http://www.zpodlipneho.cz (nutno se posunout níže budou-li tam nové příspěvky)

Zavodu se zúčastnili také běžci z T.J. Sokol Nové Strašecí, z T.J. Sokol Králův dvůr a z T.J. Sokol SG Plzeň-Petřín. Z každé sokolské jednoty jeden běžec.

Hodnocení článku:

0pozn. 5 hvězdiček - nejlepší
0
0průměrné hodnoceni:
0
0
Počet hlasů 0

Diskuse k tomuto článku:

Přidejte diskusní příspěvek zde

Počet příspěvků 0.