Inzerce - Nabídka nářadí a náčiní

Platnost vložených inzerátů je 3 měsíce.

Zapůjčíme zdarma velkou trampolínu od října do července

Nabízíme zapůjčení starší velké trampolíny zdarma od října do července (možno i opakovaně v dalších letech). Získali jsme ji vloni v létě od TJ Sokol Zbraslav a využíváme ji vždy jen část roku.
Trampolína je s ohledem na stáří (cca 50 let) ve výborném stavu. Doplnili a opravili jsme několik chybějících drobností. Přidali jsme vhodně uchycené pružiny v rozích, kde v původní verzi od výrobce Technosport Vlašim nebyly, čímž je nyní odrazová plocha trampolíny stejně bezpečná jako u moderní závodní trampolíny od výrobce Eurotramp a zlepšily se tím i odrazové vlastnosti.
Trampolínu ale používáme jen na letním soustředění mimo Prahu a na propagačních akcích, jak je právě proběhlý Sporťáček. Jinak ji mám celoročně naloženou na vozíku a umístěnou v garáži, protože je příliš těžká na opětovné vynášení do vyšších pater v naší sokolovně a máme tam nyní možnost skákat na novější.
Jedinou podmínkou by bylo, že zájemce si sám zajistí přistavení duchen před a za trampolínu (jakýkoli typ duchen, tento typ trampolíny neobsahoval v setu bezpečnostní stoly jako nové závodní trampolíny) a v případě pravidelné návštěvy revizního technika si ji nechá zkontrolovat společně s dalším nářadím.
Velkou výhodou této trampolíny je, že ji lze jednoduše přepravovat na běžném přívěsném vozíku. Pro případný přesun bych jej mohl i zapůjčit včetně dvou pevných trámků upravených tak, aby trampolína na vozíku pevně držela.

Kontaktní osoba: Martin Prát, OSG TJ Sokol Žižkov II, tel.: 606465030,
vloženo: 15.09.2024